Млад мъж и приятелката му са били пребити на оживен варненски булевард. Нападението било извършено в сряда, след скандал между потърпевшите и биячите.

Ивелин Илиев, приятелката му Катрин и тяхна позната спрели на бензиностанция на бул. „Васил Левски” в района на кв. ”Чайка”. До тях паркирал автомобил, в който пътували четирима млади мъже. Докато Ивелин бил на касата, те отправили неприлични жестове към Катрин, на които тя oтвърнала.

След като колите потеглили, се засекли отново на първия светофар.

„Единият ми подвикна: „Слез да ти сваля очилата”. Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях”, сподели Ивелин пред Дарик.

Биячите обаче продължили да ги преследват и се нахвърлили върху младата двойка, докато чакала на червен светофар. Стъклото на шофьорската врата на колата на Ивелин било счупено с метален бокс. Шофьорът бил изкаран от колата и удрян с юмруци и ритници, докато изпаднал в безсъзнание. В същото време с бокс била нападната и Катрин, на която са избити четири зъба. След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. 

Сигнал до полицията подали очевидци на побоя. Знае се и регистрационният номер на автомобила на нападателите. По-късно е установена и самоличността им. От разследващите Ивелин научил, че биячите са варненци. След като не били открити на адресите си, са обявени за общодържавно издирване. 

Пострадалите са твърдо решени да съдят нападателите си.