От доста време популярност в интернет пространството набират "звезди" от Youtube. Те са скандални, смешни, забавни, сърцераздирателни, а понякога могат да бъдат дори натъжаващи. Могат да ни накарат да се разплачем от смях и искрено да ни разсмеят от простотията си. Наистина ли са толкова глупави колкото изглеждат във видеата си или всичко е само роля, за да станат известни? Оказва се, че всичко си има цел. Всеки човек има история - дали тя е с happy end или не зависи от самите нас. Но когато човек реши да споделя клипове, в които влиза в някаква роля, няма начин да не бъде забелязан, още повече показвайки простотия и пълна липса на образование или каквото и да е възпитание.

От TrafficNews.bg решихме да ви покажем класация на едни от най-забавните "влогъри" в Youtube и VBOX7 пространството, които лично у нас пораждат истински смях, а понякога и съжаление.
 

На първо място поставихме една новоизгряла звезда. От скоро тя качва клипове, в които показва най-често пиянски изпълнения. Атанаска Тушева от Павликени взриви интернет пространството с провокативните си клипове. Самата тя признава, че с такъв тип клипчета е най-лесният начин да пробиеш в България.

"Много хора са пробили така  и аз смятам да им следвам примера! И не ме е срам да го крия! Правя го за камерата и съм горда с това!", коментира самата Атанаска с лек диалект пред камерите на една от националните телевизии. Клипчетата и предизвикват огромен интерес и събират над 150 хиляди гледания. Вижте няколко от тях :

 

И докато Атанаска ни изумява с простотията си, то друг клип на малко дете, по-известно като Бети от Булгария искрено ни развесели. Нека си припомним въпросното видео:

Следващият ни кадър е не по-малко известен в интернет пространството. Казва се Мирослав от Старозагорско село,но е по познат като Джорджано. Във фейсбук има над 12 хиляди почитатели. Клиповете му са в резолюция 4к - поне по неговите думи.

4K обозначава резолюция в цифровата кинематография и компютърната графика, съответстваща на 4096 пиксела по хоризонтала. Резолюцията 4К превъзхожда резолюцията 2К два пъти по всяко направление на кадъра.

Нека видим едно от неговите изпълнения, което според нас надхвърля дори изпълнението на небезизвестната Валентина Хасан - Кен лии.

 Клипът му е качен преди 2 седмици, а вече е събрал над 15 хиляди гледания в YouTube

 

Други "звезди" са вече не толкова натрапващите се Stambini и Михаела. За тези, който си ги спомнят, преди години видеата им  бяха едни от най-честите класирани в ТОП 10 гледани клипове във Vbox.  След кратко проучване открихме, че Михаела вече е на 23 години, пораснала е, записала се е да учи във вечерно училище и продължава своя път в живота като нов човек.

Тя спира да учи след 7-ми клас. Оказва се всъщност,че докато всички и се смяха през годините на клипчетата ,в които тя имитира фолк певици, тийнейджърката е имала трудно детство. Загубила е баща си, остава без дом, но въпреки това остава силна.

Небезизвестната сред любителите на Vbox Михаела прекъсва училище за 5 години, защото учениците много я тормозили, ходила с нежелание на училище, но като всяка история и тя има хубав край - Михаела  миналата година завършила вечерното училище в София и в момента се стреми към Висше образование. За момента желанието й е да учи  бизнес администрация.

Нека си припомним някои от клипчетата на Михаела и Стамбини от преди години:

 

Е освен да предизвикват смях, някои от запалените „влогъри” в интернет пространството не се стремят само да забавляват зрителите си с просташки видеа и пиянски изцепки. Такива са например 17-годишната Габриела от Русе и Емил Конрад. Емил е известен със своите клипчета в Youtube и Vbox7. Най-гледаното му видео има над 250 хиляди гледания. Той е едно от доказателствата, че не само чрез тъпотия може да се успее – знае 6 езика, наполовина е германец и арменец.  

 

 

 TrafficNews.bg