Казва се, че срещу Йордановден времето е специално, сбъдват се чудеса! Самата нощ преди големия български празник се определя като една от най-магичните нощи в годината, която изпълнява желания. Именно тогава, небето се отваря и който в този момент си поиска нещо, то ще се изпълни.

Никола Начков за поредна година влезе в ледените води на Стара река. Това е момчето, на което благородните постъпки не са му чужди. Той отиде в читалището на село Бяга, стискайки пликче в лявата си ръка, за да дари парички от миналата година от Йордановден, за лечението на 19-годишния Георги Арнаудов от Пазарджик, a хиляди хора поздравиха Никола за доброто дело и му пожелаха много здраве и късмет през 2020-а година. 

Междувременно, след няколко тежки дни в китайската болница, Гого пак е усмихнат!

2019 година бе една изключително трудна година за Георги Арнаудов! Година, в която той трябваше да порасне по-бързо от другите 19-годишни момичета и момчета. Година, в която една болест се опита да го пречупи. Година, в която усмивката му продължава да му помага, за да преодолява трудностите. Година, в която стигна до далечен Китай в търсене на лечение. Година, в която разбра, че има хора, които са готови да го подкрепят и да му подадат ръка. Година, в която разбра, че трябва да вярва в чудеса, за да могат да се случват. Година, в която разбра колко малко ни е нужно, за да бъдем щастливи.

Набирането на средства за лечението на младото момчето продължава!

2589 лева е сумата, събрана от дарителската кутия в ресторант "Форум" в Пазарджик. 1300 лева, пък дариха добри хора в кутиите на магазини Frog и Бордо в град Ямбол.

Историческият музей в Батак също стана част от благотворителната кампания за Георги Арнаудов. Събраната в дарителската кутия сума от 700лв. вече е внесена по сметката му. 

На 4 януари, 850 лева бяха събрани по време на благотворителния концерт на Маги и Арт Войс Център в Пловдив.

Георги се надява с помощта на всички добри хора, които му помагат да успее да пребори напълно тежкото заболяване.

Дарения за лечението на Георги се събират в дарителски кутии, в банкова сметка и чрез PayPal.
Дарителска сметка в лева:
РАЙФАЙЗЕНБАНК
IBAN: BG72RZBB91551011086230
BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Георги Йорданов Арнаудов
Гр. Пазарджик
PayPal: paypal.me/georgiarnudov
https://www.paypal.com/paypalme2/georgiarnudov

Коледа донесе добра новина за онкоболния Георги!Той е на лечение в Китай