Дизайнерката от Раковски - Мегз продължава да тъгува по любимия си Румен Рончев, който е с постоянна мярка "задържане под стража".

Срещу него има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления.

Преди ден Каканашева публикува в личния си профил четири клипа с нея и Рончев, още докато е бил на свобода. Двамата са в интимна поза, прегръщайки се, целувайки се и демонстрирайки силна любов. Видеото е било заснето в асансьора на жилищната сграда.

От думите на дизайнерката те са в нейния апартамент, в който последните си дни на свобода Рончев е обитавал. Той споделя пред обектива на камерата, че "много му харесва".

Докато се смеят и забавляват обаче, Рончев се обръща към Мегз с думите, че е "селянче", а дизайнерката го приема с доза насмешка.

След споделените клипове, Каканашева е публикувана и послание, гласящо: "Още много малко". Най-вероятно това се отнася до любимия й Рончев и престоя му в ареста.

Само преди две седмици в профила си Мегз оповести, че съвсем скоро транспортният бос ще излезе на свобода и отново ще са заедно. Тогава двамата ще се изправят пред медиите и ще разкажат цялата истина.

Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА СНИМКИЯсен е мотивът, с който е било отказано стопирането на сделката по прехвърляне на дялове

В същото време модната принцеса от Раковски пое юздите на двете фирми на любимия си Румен Рончев – "Розова долина" и "Ню Транс Груп".  На сайта на регистъра, като съдружник в двете дружества официално стои името на фирмата на Каканашева.

Публикувани са и двата нотариално заверени дружествени договора, в които се упоменават процентните придобивки от страна на Мегз.

Мегз официално седна на трона на двете фирми на Рончев СНИМКИАкциите са пренасочени към фирмата на Каканашева

Бивш служител на Рончев пред TrafficNews: Измамните му схеми убиха майка миТранспортният бос принудил възрастната жена да подпише предварителен договор за жилището си, като гаранция за щета по камиона на сина й