„Аз съм Миглена Каканашева, доста пъти съм минавала през ада и съм се връщала обратно. Това е цената за всичко, което едва на 28 имам. Този път няма да е по-различно - много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА”. Този пост на Миглена Каканашева – Мегз се появи преди дни в личния й профил във Фейсбук.

Той бе по повод предаването, в което дизайнерката участваше, излъчено в неделя. Тя споменава още, че нещата не са така както изглеждат и че скоро всички детайли ще бъдат оповестени. В същото време модната принцеса от Раковски пое юздите на двете фирми на любимия си Румен Рончев – „Розова долина” и „Ню Транс Груп”.  На сайта на регистъра, като съдружник в двете дружества официално стои името на фирмата на Каканашева. Публикувани са и двата нотариално заверени дружествени договора, в които се упоменават процентните придобивки от страна на Мегз.

Мегз официално седна на трона на двете фирми на Рончев СНИМКИАкциите са пренасочени към фирмата на Каканашева

Сделката по прехвърлянето на дяловите вноски бе атакувана от съпругата на транспортния бос – Зорница Рончева.

През изминалата седмица обаче, молбата й е била отхвърлена. TrafficNews.bg научи, че мотив за отказа са бланкетни, тъй като актът за обявяване оттегляне на заявление за вписване и пълномощни, не е от вида актове подлежащи за обявяване онлайн по реда на наредбите и законите.  

Поради тези причини официално бе обявено съдружието между Рончев и Каканашева.

От десет дни дизайнерката от Раковски е влязла във владение на двете фирми на Рончев, намиращи се на ул. "Дилянка" и не допуска никого в транспортната база. Както TrafficNews.bg съобщи, вратата на базата на ул. "Дилянка" е заключена, а служители на частна охранителна фирма не допускат никой на територията на базата, където са паркирани камионите на фирмите на Рончев - "Розова Долина" и "Ню Транс Груп".

Мегз се барикадира в офиса на бившето си гадже, иска 51% от фирмите му ВИДЕОРончев изпрати “кърваво писмо“ от ареста

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления. Той е с наложена постоянна мярка „задържана под стража”. Решението на магистратите дойде преди два дни, а по време на заседанието се появи и самата Миглена Каканашева. Тя дори направи изявление пред медиите преди старта на делото.

Тотален обрат: Мегз се яви в съда, за да подкрепи Румен Рончев! Ето какво каза ВИДЕОГосподин Рончев отдавна е подал документи за развод, заяви Мегз

Рончев остава в ареста! Мегз избухна в сълзи, изпадна в истерия в съдебната зала СНИМКИ и ВИДЕОКаканашева изплака “Обичам те безумно!“, докато вадеха с белезници бизнесмена

Бивш служител на Рончев пред TrafficNews: Измамните му схеми убиха майка миТранспортният бос принудил възрастната жена да подпише предварителен договор за жилището си, като гаранция за щета по камиона на сина й