Отново е Коледа. Отново човечеството е изпълнено с доброта в очакване на коледните чудеса. Надежда е изпълнило всяко сърце!

И ето – чудото идва. Осем малки коледарчета, начело с ръководителя си Димитър Налбантов открехват вратите на домовете в Батак и наричат за здраве, щастие и берекет!

Гласчетата им огласят  тишината, а стопаните притаили дъх се наслаждават на Коледната магия! Стоплят душите на стопаните, които ги даряват с дарове, както традицията повелява.

Личицата на малките коледари  греят от щастие, защото разпръскват искриците на добротата! Очичките им светят като звездици в Коледния ден и с пълно гърло наричат „Да бъде!”. 

„Да бъде!” светлина във всеки дом! Това пожелават и искат коледарчетата. И я донесоха – нея светлината, вярата и надеждата.

С благословията на протойерей Димитър Семерджиев и с най – топли чувства малките коледарчета поеха да изпълнят своята мисия – да дарят любов и надежда на Васко. Озариха човек,  нуждаещ се от здраве, сили и щастие! Подтикнати от добри и родолюбиви  майки, децата дариха събраните средства на Васил Зънгаров. А дареното от деца е истинско Коледно чудо! Чудо – урок за нас, порасналите!

Мисията на доброта бе подета и от треньора на ДЮШ  ФК  Батак – Георги Куцовски. Събраните средства от Коледните календари на детския футболен отбор също бяха дарени на Васко.

"Благодарим Ви, ДЕЦА! Благодарим за вашата съпричастност и милосърдие! Бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ!Благодарим Ви добри хора, че направихте възможно Коледното чудо!"

Инициативата подета от малките коледарчета може да продължи и да бъде подкрепена и от Вашата помощ, добри хора!

Дарете за Васил Георгиев Зънгаров   в дарителската му сметка:

IBAN BG22STSA93000023462927

STSABGSF