Ден подир ден лято 2019 си отива, но това не означава, че трябва да изпадаме в депресия, с мисълта за предстоящата есен. Най-добрият добрият лек, в този момент, е да планираме септемврийската си почивка, за да знаем още от сега, че ни очаква нещо приятно.

Не е изключено следващият месец да ни донесе и нова доза слънце, а и както повече от нас знаят, именно това е месецът на промоционалните пакети, по джоба на всеки.

Парк и СПА Хотел Марково вече е приготвил своите изкушаващи предложения, с които може да се отдадете на една прекрасна почивка в по-дългите уикенди, които се формират между работните дни.

Първата за годината по-дълга почивка за работещите ще бъде на 6-ти септември. За празника ще се почива общо 3 дни - от петък (06.09.) до неделя (08.09.), включително.

6-ти септември е много повече от Съединението на България. Той е и празника на град Пловдив! Именно затова, Парк и СПА Хотел Марково предоставят възможност на своите гости да изживеят един незабравим празник, съчетан с уютна атмосфера, вкусна храна, обслужване на високо ниво и множество СПА изкушения.

Промо пакетът е за 2 или 3 нощувки с включени закуски и вечери на блок маса, безплатен детски кът с аниматори за доброто настроение на вашите деца, ползването на СПА център, който включва вътрешен басейн с температура на водата 31°C, басейн с хидромасажни функции с топлина на водата 36 °C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона и студена стая.

За вечерта на 6-ти и 7-ми септември, в ресторант Belle Vue, е планирана специална музикална програма и томбола с награди, една от които е разходка из Европейската столица на културата с поръчковия модел лимузина - CHRYSLER 300C, който привлича погледа още на входа на четиризвездния хотелски комплекс.

Сюрпрайзът ще бъде красива заря, която ще освети нощното небе на град Пловдив, по случай Съединението на България.

Резервирайте ТУК, за да се възползвате от отстъпки при ранни записвания!

Следващият дълъг уикенд е за празничния 22 септември - Обявяването на независимостта на България. Тогава почивните дни отново ще бъдат 3 – от събота (21.09.) до понеделник (23.09.), включително.

Воден от родолюбие, екипът на Парк и СПА Хотел Марково Ви кани да споделите тези емблематични дни заедно, а като жест към всички гости, предлага празничен ПРОМО пакет, за да се почувствате още по-значими.

Пакетът предлага настаняване за 2 или 3 нощувки със закуски и вечери на блок маса със специално подбрани продукти, безплатен детски кът с аниматор. Всички гости ще могат да се възползват и от големия СПА център на хотела, в който може да избирате между различни съоръжения, които гарантирано действат за вашето добро здраве. В релакс центъра се предлагат и над 30 вида СПА терапии, с които да си дадете всичко необходимо за една първокласна почивка.

За вечерната фиеста отново са подготвени музикални програми и томбола с награди, една, от които е разходка из град Пловдив, с поръчковия модел Лимузина CHRYSLER 300C. В ресторант Belle Vue, добрата храна е още по-вкусна, когато е подчертана с изкуството на хубавата музика.

Повече подробности може да видите ТУК.

За истински релакс в най-добрия градски СПА хотел на България, препоръчваме да си подарите и допълнителна емоция като резервирате специалната ВИП стая. В нея, ще имате възможност да се насладите на уединение и лично пространство с любим човек. Сред ароматни свещи можете да поглезите сетивата си в джакузи за двама, спалнята за релакс и кът, в който се наслаждавате на приятната компания на половинката си. Можете да поръчате плато плодове и да изберете подходящо вино.

За любителите атлети и спортни ентусиасти, комплексът предоставя на своите гости и два модерни тенис корта, олимпийски басейн, мини голф, билярд, електронни игри и джаги. Всичко това е съчетано с чист балкански въздух и голяма облагородена площ - идеална за разходки, джогинг, йога, както и други интерактивни спортни занимания на открито.