Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отличи с почетен знак и специален поздравителен адрес директора на ДГ“Биляна“ Тотка  Ламбрева във връзка с нейното пенсиониране. Отличието беше връчено на специална церемония в районната администрация в присъствието на служители и ръководство,  като специален  акт  на уважение към дългогодишната успешна работа на директора.

„В работата си си Вие преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата и родителите. Вие сте създали прекрасен екип от педагогически  специалисти, който е пример за подражание в средите на предучилищните институции и това е видно от многобройните положителни отзиви на родителската общност“ - се казва в поздравителния адрес на районния кмет.  Той допълни приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни и допълни, че г-жа Ламбрева е винаги добре дошла, защото остава част от образователното семейство в гилдията.

Тотка Ламбрева благодари за високото отличие за нейната работа в продължение на 20 години в ДГ“Биляна“ и допълни, че това са били най-хубавите години от нейната професионална кариера.

И досега в  детската градина активно се работи в областта на изобразителното  изкуство, а в последните три години  тя беше част от големия  образователен проект „Растем заедно“ по ОП  „Наука и образование за интелигентен растеж“ , реализиран  от районната администрация

Последният успех за детската градина са спечелените три първи места в конкурса за най-добро коледно тържество към Националния дворец на децата в София, където международно жури е присъдило призовите места в категориите за първа, втора и четвърта група