Dееp cosmetics е висококачествена израелска козметика на натурална основа, специално разработена спрямо изискванията на съвременната жена. Освен лична консултация за предлаганите 11 продукта, центърът се занимава с компютърна диагностика на кожата и разкрасителни процедури. „Deep Cosmetics” е на пазара от 4 години, като разполага с 2 офиса в София и 1 в Пловдив, а доволните клиенти се множат, като в момента са близо 5000.  

 

Наскоро, името на бранда бе замесено в „измамна схема”, с твърдения, че използва агресивни търговски практики за предлагане на продуктите си. Тогава, от студиото за красота в Пловдив отрекоха, че залагат на подобна „манипулация” и споделиха, че обвиненията са безпочвени.

„Свързват ни с друга фирма, с която ние нямаме нищо общо. Преди съществуване на марката “Deep Cosmetics” е имало друга фирма, която е носила името „„ДеШели“”. Ние сме друга компания, която презентира продукта по подобен начин, може би и същия, но това, че набутваме насила козметиката ни и караме хората да теглят кредити е пълна лъжа. Една осъзната жена няма как да си закупи козметика, която НЕ иска. Всичко е въпрос на желание и преценка.” – категорична бе Виктория Кьосева, управител на фирмата в Пловдив.

Истина или лъжа?

Преди дни марката Deep Cosmetics отново се превърна в тема за дискусия сред потребителите, като мнения сочиха, че козметиката им е китайска, неефективна и се забърква в мазе.

По този повод, ние се срещнахме отново с управителя на студиото в Пловдив – Виктория Кьосева, като поискахме коментар и отговор на въпроса „Истина или лъжа?”.

„В некомпетентни твърдения се посочва, че козметиката ни е китайска, руска и се забърква в мазе. Има и твърдение, в които се казва, че ние не се представяме и не казваме кои сме. Всичко това също е лъжа! Няма от какво да се крием, а брандът ни е поставен навсякъде. Не се притесняваме от това, което сме и всички ние, които работим в компанията, носим името си с гордост.” – казва Виктория Кьосева.

Попитахме „Как работите?”

„Обикновено звъним и казваме на жените, че имат покана от тяхна позната, освен в случаите, когато тя е решила да остане анонимна, с цел изненада.  Ако е удобно – разговаряме, ако ли не се се разбираме за друг час или ден, в който да се чуем. Ако от отсрещната страна ни кажат, че не са заинтересовани, ние ще спрем. Но реално, когато дамата не отказва процедурата и иска да се възползва от идеята да си напаснем на времето, естествено че са необходими повече разговори. И то не с цел да я притиснем да дойде. Правим диагностика, с която клиентите ни виждат състоянието на кожата си. После отново разговаряме – дали им е харесало и дали искат да продължат да използват продуктите. По желание могат да се възползват, като начина на плащане е съобразен с финансовите им възможности. Оттук насетне, всеки може да се откаже по всяко едно време. Ние просто предлагаме и допълнителна алтернатива, за да може всяка една дама да се грижи качествено за себе си, защото сме една от малкото компании, които гарантират за резултата. Всички ние знаем – хора си купуват телефони на изплащане, за да могат да си вземат по-хубав телефон, техника, автомобили и т.н. Това е практика, която вече е навлязла в модерното ежедневие. Давали сме дори и месец тест-период – жената използва продуктите, ако няма разлика в резултатите от направената й диагностика – тя връща продуктите, без да дължи нищо и ние и връщаме парите. От наша страна, ние сме убедени, че продуктът действа. Няма как да си позволим да рискуваме и да си правим шеги с тези неща. В никакъв случай не твърдим, че сме перфектни, но се стараем ежедневно да подобряваме работата си. И всеки път търсим обратна връзка от нашите клиенти.„ – гласи изчерпателният отговор на Виктория Кьосева пред Trafficnews.bg.

Клиентки на „Deep Cosmetics” също споделят своите положителни впечатления и видими резултати след направените им процедури. В следващото интервю, може да видите какви са впечатленията и резултатите на 64-годишната Стойка Димитрова от Пловдив, която е решила да опита нещо ново и не съжалява за решението си:

- Как научихте за Deep Cosmetics?

- Една приятелка ме препоръча. Тя е идвала в козметичното студио за процедури и е останала доволна. До последно не знаех кой ми е направил този подарък, но впоследствие разбрах. Аз съм пенсионер човек и смятам, че продуктите на Deep Cosmetics не са евтини, но пък реших да си подаря едно такова удоволствие.

-  Почувствахте ли се притисната по някакъв начин да закупите от предлаганите продукти?

- Категорично не. Всички момичета в студиото са изключително любезни и внимателни. Останах доволна, след което никой не се е опитвал да ме притиска да си купувам каквото и да било. Аз самата подходих смело и си поръчах 5 продукта от каталога на Deep Cosmetics, като първоначалната ми вноска беше минимална, около 50 лева. - Категорично не.  Първоначално се записах за 2 години, но като се прибрах вкъщи реших, че това е доста дълъг период. Обадих се, за да попитам дали мога да променя решението си и да се възползвам от процедурите за 6 месеца. Нямаше абсолютно никакъв проблем!

- Забелязвате ли видими резултати?

- Не само аз, но и хората около мен. „Гледай я как сияе” – са коментарите, които чувам от околните и това влияе добре на самочувствието ми.  До момента съм се подлагала на 5 процедури, като още от първата усетих промяна. Лицето ми изглеждаше някак сияйно, меко и по-свежо от преди, въпреки че никога не съм страдала от проблемна кожа. Всичко, което ми е написано след диагностиката, относно използването и нанасянето на продуктите, спазвам стриктно.

Ето и показателите, с които е започнала клиентката на Deep Cosmetics и как те са се развили след подлагане на процедурите:

- Спазвайки маркетинговата стратегия на Deep Cosmetics, вие бихте ли препоръчали свои приятелки, които да се възползват от безплатна процедура?

- Да, вече го направих. Препоръчах две мои близки приятелки и едната от тях се възползва от процедурата. Същевременно, жената, която препоръча мен се е отказала от продължаване на програмата, тъй като не е по възможностите й и никой не я е задължил да тегли кредит или да прави нещо, което не желае. Освен това, не е задължително да си поръчваш целия комплект. Ако ти трябва само един продукт, може да закупиш само него!

„Продуктите, които може да се закупят след процедурата са базирани на 11 компонента, но всеки може да си купи само тези от тях, които желае. Разликата тук е в цената. При закупуване на целия комплект, цената на отделните продукти излиза по-евтино за клиента. А, когато е комплект, те получават безплатно проследяване за 1 година при нас. Ако жената иска само един или два продуктаи желае проследяване, то се доплаща.” – завършва управителят Виктория Кьосева.

*рекламна публикация