Млада пловдивска художничка преобрази контейнери в квартал Смирненски. Дамата с псевдоним Flash, разкраси сивите кофи за боклук, за да напомни на гражданите да се замислят за това къде и как изхвърлят своите отпадъци. Контейнерите се намират в близост до МОЛ "Пловдив", където до края на седмицата художничката ще сформира "мини-галерия".

„Вярвам в заразяващата сила на добрия пример. Вярвам, че малките стъпки водят до големи промени и че чрез изкуството можем да въздействаме на хората и да ги провокираме да се замислят“, споделя младата артистка. „В дните, когато рисувах, при мен се спираха майки с деца, както и по-възрастни хора, за да ме поздравят и да разпитат какво се случва, кой и защо го прави. Всички те бяха много позитивно настроени към идеята и споделиха, че има нужда от повече подобни акции. През целия ден ме наблюдаваха граждани от своите балкони, а в края на следобеда слезнаха, за да ме поздравят с усмивка на лица“.

Flash често рисува в градска среда и преобразява различни елементи от нея, за да ги направи по-цветни и по този начин в нетипичен за традиционното изкуство контекст. 

Преди няколко седмици контейнери в Кичук Париж бяха трансформирани от други местни артисти от Goldhorn, известни с графитите си в Капана,  платформата от платформата за чиста градска среда "Аз, ти, Пловдив".