Шофьорът, паркирал автомобила си от месец на тротоар на улица "Волга" в Пловдив и "забравил" за съществуването му, си отнесе необходимите последствия и беше глобен.

След сигнал от читател на Trafficnews и публикуване на материал за грубото нарушение, резултатът не закъсня и още днес екип на Общинска полиция веднага се е самосезирал и е предприел мерки срещу нарушителя. 

По разпореждане на шефа на Общинска полиция, г-н Костадин Костов, ако собственикът на автомобила, с марка "Опел", не го премести, всеки ден ще му бъде поставян фиш.

Припомняме, че неправилно паркираното превозно средство е ужасна пречка за всички пешеходци и повече от препятствие за майка с количка, която по никакъв начин не може да продължи по пътя си, освен, ако не излезе на павираната улица, която определено не е добра алтернатива за разходка на малчуган в количка. 

Шофьор "забрави" колата си за един месец на тротоар в ПловдивОпелът, паркиран на улица "Волга", пречи на минувачи и майки с колички

Зарязаната кола се превръща и в истинска досада за хората, живущи в кооперацията, които също съобразяват действията си спрямо "препятствието".