Събрана е сумата, необходима за лечението на Росен, самотния баща на 3-годишно момиченце от Русе, за когото призовахме нашите читатели да помогнат. Това съобщиха във Фейсбук негови приятели. По дарителската сметка са постъпили 32 661 лева, чрез платформата за набиране на средства HelpKarma - 18 306 евро, и чрез PayPal- 1851 евро.

Росен и неговите близки изказват благодарност на медиите, изразили съпричастност към каузата и спомогнали за нейното реализиране. И на първо място – към всички хора, взели присърце неговата история и дарили според възможностите си за един напълно непознат човек! Човек, мечтаещ за едно-едничко нещо – да си върне възможността да бъде пълноценен, работещ и грижещ се за дъщеря си баща! Показали и доказали на Росен и неговите родители, че те НЕ СА САМИ!

Кампанията ще продължи, за да съберем средства за последващото следоперативно лечение! Със сигурност ще са необходими средства за рехабилитация, информира телевизия tvn. В момента се уточняват подробностите с клиника „Медикъл Парк“, точната дата на операцията не е известна.

Припомняме, 41-годишният баща оттлежда сам 3-годишното си момиченце. Той обаче е почти неподвижен заради заболяване в гръбначния стълб. Въпреки направената му операция в България, Росен Стефанов от две години е на легло. Лекари от клиника в Турция дават големи надежди да се възстанови. 

Самотен баща се бори с тежко заболяване! 3-годишното му момиченце има нужда от него ВИДЕОРосен Стефанов от две години е на легло, предстои му операция на прешлените - да помогнем!