Дипломати от 62 държави ще представят културата и традициите си на 25-ото юбилейно издание на традиционния благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Тази година събитието ще се проведе на 1 декември (неделя) от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети могат да бъдат и закупени и онлайн.


Тази година по случай юбилея е предвидена и богата музикална програма за посетителите. На сцената ще бъдат приветствани  Жана Бергендорф, Устата, VenZy и Софийски духов оркестър. Сред останалите музикални артисти ще бъдат и звездите на X Factor Ева Пармакова и Христина Лоизу.

„2019-а е ключова година за нас, тъй като освен 25-ия юбилей на базара,  Международен женски клуб – София чества и своята 30-а годишнина. Заради това сме подготвили специални изненади за всички посетители на събитието, като тази година то ще бъде още по-мащабно и ще се проведе не в две, а в цели три зали на Интер Експо Център. За мен е изключителна радост, че с годините успяхме да подкрепим толкова много социално значими инициативи и проекти“, каза Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.



През 2019 г. клубът подкрепи  30 каузи – най-големия брой в историята му досега. Подкрепата се осъществи с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лв. Всички постъпления от тазгодишния базар отново ще бъдат дарени за благотворителност.

Цената за стандартен билет за Базара е на стойност 5 лв., като за студенти и пенсионери е 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв., който дава достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, за които Международен женски клуб – София предоставя специални изненади.