Ако обичате сладкото, но се грижите за здравето и фигурата си, значи фурми Queen`s Diamond са точното лакомство за вас! Здравословният и сладък дар на Ориента е идеалният полезен заместител.

А сега докато се наслаждавате на вкуса им, с новата игра с фурми Queen`s Diamond може да спечелите чисто нов айфон XS или една от многото седмични награди. Играта „Фурми щракни и новия айфон XS вземи” е към своя край, остават само още няколко седмични награди за печелене. Навсякъде краят е неприятен, но не и в играта във фейсбук страницата Сладко детство, защото финалистът ще си тръгне с чисто нов айфон XS.

Днес е време да обявим седмичния късметлия, който ще получи готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие. Благодарим на всички, които се включиха в седмичната игра, и на тези, които ни изпратиха страхотни снимки с пакет фурми Queen`s Diamond.

Седмият щастливец, който ще получи нашата седмична награда, е Леа Томова. Честито!

Припомняме на всички, че за да участвате в жребия за голямата награда –  айфон XS, е необходимо да изпратите като коментар под поста за седмичната игра, във фейсбук страницата Сладко детство, атрактивна снимка на вас или ваш близък с пакет фурми Queen`s Diamond. Всички останали, които изпратят само коментар, в който са отбелязали човека, с който искат да се подсладят с фурми Queen`s Diamond участват само за седмична награда.

Щастливецът, който ще получи голямата награда айфон XS ще бъде обявен на 30 април 2019 година! А дотогава очакваме вашите снимки и коментари!

За да разберете как да се включите в надпреварата за чисто нов айфон XS прочетете статията „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”

Ето някои от снимките на участниците тази седмица: