2-годишният Васил, който бе пребит от майка си, продължава да е в много тежко състояние. Жизнените му функции обаче са стабилни, обясниха лекарите от „Пирогов”. 

Продължава тежкият отток в лицевата област. Движи обаче крайниците си и локализира болка. Това ни дава основание да смятаме, че имаме подобрение по отношение на лечението”, поясни д-р Христо Пседерски.

Той допълни, че все още е рано за прогнози. Д-р Пседерски обясни още, че няма белези от стари травми по телцето на детето.

Tова не е първият път, при който майката пребива бебето, предаде репортер на TrafficNews.bg. Когато било на 8 месеца, то постъпило в болница с пневмония. Майката го пребила, за да спре да плаче.

Социалните отнели бебето за половин година и го дали в приемно семейство. 6 месеца по-късно обаче го върнали на родителите. Системните проверки не показвали, че върху детето се упражнява насилие. Бащата Йордан научил днес за инцидента и настоява жена му да бъде наказана за побоя над детето им.

Какво разказа пред ТРАФИК ТВ бащата на бебето – вижте във видеото:

 

Близки на семейството в Септември твърди, че майката има психически отклонения и е избухлива. Ангелина остава в ареста за 72 часа, а бебето й все още е с опасност за живота.