Фенове на марката "Ауди" се събраха  в Пловдив. Паркингът на бензиностанция на Кукленско шосе се изпълни с автомобили с емблемата с четири кръга. Всички участници са членове сдружение "Кръвна група Ауди", което обединява около 20 000 души. "Срещаме се , за да можем да се запознаем с новите членове, обменяме си информация, помагаме си" заяви заTrafficNews.bg Горан Станев .

За днешната среща, която е регионална бяха пристигнали и много гости от Пазарджик, Панагюрище, и други близки градове. Участниците в срещата са категорични , че по време на сбирките, демонстрациите са изключени. "възможностите на автомобилите се показват само по време на драг- шампионатите на пистите, а не по шосетата. Ние сме против гонките с автомобили. Има момчета, които се включват на своя глава, но като сдружението не толерира подобни прояви" казва Станев.

Всички участници в "Кръвна група Ауди" са фенове на марката, но за си член не е необходимо да си собственик на ауди. "Широко скроени сме, двама от най- активните членове на групата са собственик на опел и и на мерцедес. Приемаме хора от всички марки, не хейтваме другите. В групата е забранено да се обиждат други марки, да се пускат шеги и закачки по техен адрес" казват маниаците. Сдружението участва в кампаниите за безопасност на движението.

TrafficNews.bg