Малолетната Румяна от Лом, която стана известна в началото на 2016 г. с името на първото си дете Сарасвати, отново скандализира страната. Тя е родила второ бебе от приятел на баща си, съобщава BulNews.

Невръстната майка живее в ромската махала на крайдунавския град, заедно с първото си отроче още 7 братя и сестри. В началото на 2017 г. у тях се нанесъл колега на баща й от погребална агенция „Феникс“ с инициали Р.А. По-възрастният мъж бързо завъртял главата на девойката и двамата започнали интимни отношения. Момичето забременяло и на 1 ноември, още ненавършила 14-години, родила второто си дете.

Междувременно през юли любовчията бил заминал за Чехия, за да си търси работа, а като се върнал останал изненадан от факта, че е станал баща. За неукротимите му мераци към малолетната девойка, срещу него било заведено и дело. То се гледа преди дни в съда в крайдунавското градче.

От документите по процеса става ясно, че прелъстителят вече е осъждан няколко пъти за различни провинения. За бурната си афера с Румяна той получи ефективна присъда от половин година затвор.

Снимка: Bulnews