Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Северен“ Стоян Алексиев продължава срещите си с хората от района, за да научи лично от тях решаването на кои проблеми смятат за неотложно.

Живеещите около градинката на бул. „Васил Априлов” 134 и 136 настояха за облагородяване на площадката пред булеварда и затревяване с райграс. Според тях е наложително и пренареждане на плочките, силно повдигнати от старите дървета, на които по възможност да се подрежат корените. Липсата на достатъчно паркоместа също бе сред дискутираните теми.

Паркирането се оказа проблем и за живеещите на ул. „Амбарица” 11 и 13. Основният въпрос там е свързан с премахването на всички гаражи и обособяване на свободна площ за паркиране. Пред блока на ул. „Сидер войвода” 8 хората се оплакаха от две шахти, потънали навътре.Споделиха и за нуждата от изравняване на тротоарите пред дома им.

„Мнението на всеки човек и всеки поставен проблем са важни за мен“, коментира Стоян Алексиев. Той увери, че веднага ще съдейства за решаване на  някои от въпросите, а ако на местните избори на 27 октомври му гласуват доверие за районен кмет, ще работи изцяло в интерес на гражданите. ГЕРБ е номер 43 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!