Село Радиново е едно от най-богатите населени места в България, което създава най-голям БВП на глава от населението. Въпреки редицата предприятия, които се направиха около селото, за последните четири години нищо не е направено откъм облагородяване.

Това заяви 28-годишната Димитрия Митренова, която е кандидатът за кмет на селото от ЗС „Ал. Стамболийски”. Тя е единствената жена сред тримата кандидати за селото. Майка на 6-годишно дете, което отглежда и иска да расте в Радиново.

„За толкова много години не е направено нищо съществено в Радиново. Въпреки че в него живеят 600 души, а все повече млади хора искат да дойдат тук, заради близостта с предприятията -   детската градина, детските и спортните площадки са в окаян вид”, каза Митренова . Тя иска да се направи ревизия на заменките, чрез които дори стадионът на селото е попаднал в частни ръце и в момента се продава.

„Искам селото да има европейски вид и това е възможно. Трябва да се отпуснат  повече пари за облагородяване и озеленяване, а това може да стане и през европейски програми”, каза кандидат-кметицата. Тя обясни, че напълно подкрепя идеята на Георги Колев и ЗС „Александър Стамболийски” за присъединяването на община „Марица” и село Радиново в Пловдив.  Освен че така ще има възможност да се отварят повече предприятие, самото село ще има повече възможност за развитие и повече средства за облагородяване.

Защо община "Марица" трябва да се присъедини към Пловдив - вижте участието на адвокат Георги Колев в БНТ:

Листата за Общинския съвет: 

Опитни експерти, неопетнени в политиката, влизат в листата на Георги Колев в ПловдивЛекари, общественици и бизнесмени сред кандидатите за съветници на ЗС „Ал. Стамболийски”, в която има само един партиен член

Формацията подкрепя и независимата експертиза на четирима пловдивчани за районни кметове. 

В район "Южен" кандидат за кмет е журналистът Илиян Велков. 

Използваеми паркинги, нови зелени площи и луксозни квартали в „Южен” – целите пред Илиян ВелковВреме е районът да спре да се разглежда като периферия, смята кандидатът за райкмет

В район "Западен" кандидат за кмет е спортистът Иван Запрянов. 

Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”Администрацията в района трябва да стане работеща, ще съм 24/7 на разположение, заяви кандидат-кметът

В район "Източен" кандидат за кмет е строителният предприемач Илия Матаков. 

Голям инвеститор в „Столипиново" влиза в борбата за „Източен"Илия Матаков вади квартала от безвремие, развива инвестиционния потенциал на "Гладно поле"

В район "Северен" кандидат за кмет е политологът и експерт по европроекти Борис Вълев. 

Политолог и експерт по европроекти иска да превърне район „Северен” в райско мястоБорис Вълев е кандидат за кмет на района от ЗС „Александър Стамболийски”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!