Със съдействието на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов беше сменен счупеният покрив на навеса на автобусната спирка пред училище „Симон Боливар“.

За проблема сигнализираха граждани при срещата му с тях на ул. „Преспа“ в квартал „Изгрев“. Те се оплакаха, че в това състояние навесът не изпълнява своето предназначение – пече ги слънце, брули ги вятър и вали дъжд, а оттук минават автобусите по линии №21 и 66, които много от жителите на квартала използват, за да отидат до другите части на града.

„Незабавно ще решавам всеки проблем, който гражданите поставят и не изисква много време и процедури“, коментира кандидат-кметът.Междувременно по сигнал на граждани той съдейства и за почистването на дъждоприемните шахти във вътрешноквартални улици на квартал „Каменица 2“.

За Иван Стоянов близката връзка с хората и бързата реакция на всеки поставен въпрос ще е от първостепенно значение, ако на местните избори на 27 октомври жителите на „Източен“ му гласуват доверие.  ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.