„Гледам дебата по Нова телевизия и умирам от радост и ужасс.... Четирима кандидати говорят за моята предизборна платформа и кампания. Това е краят! Няма как да приема, че тези хора могат да ви водят напред следващите четири години. За мен беше много „приятно” как се обсъждаха нашите идеи, предложения – разширяване на Пловдив, електротранспорт и подобряване на финансовото състояние на Общината. Всичко, което ние написахме, те го откраднаха. Срамно е. Когато има дебат с кандидат, от чиято кампания крадете, моля ви поканете го. Така или иначе ви настигаме социологически. Чак пък такава липса на визия за града не съм очаквал. Този дебат удари дъното на всичко”, това заяви кандидатът за кмет на Пловдив - Георги Колев по повод дебата в ефира на Нова ТВ между  Здравко Димитров (ГЕРБ), Славчо Атанасов (НФСБ, подкрепен от ВМРО), Николай Радев (БСП) и Дани Каназирева („Съюз за Пловдив”) .

Четиримата кандидати дискутираха някои от основните казуси пред управлението на града под тепетата. Те говориха за развитието на бизнеса, инвестициите, проблемите с градския транспорт и трафика в града.

Четирима от кандидатите за кмет на Пловдив в предизборен дебатВсички участници се обединиха около проблемите за градския транспорт под тепетата

Макар Георги Колев да е един от фаворитите за кметския стол, той не взе участие в дискусията тази сутрин. Кандидатът за кмет от ЗС „Александър Стамболийски” заяви категорично, че според социологическите проучвания, подкрепата на хората към него нараства. Колев покани всички кандидати за кметския стол на дебат, за да покаже своите идеи и визия за развитието на Пловдив през следващите четири години.

„Приканвам всеки от вас, ако искате да научите нещо за Пловдив, за идеите и програмата, обадете ми се и ще ви разкажа. Ако искате да дебатираме – заповядайте където и когато кажете. Отказвам да приема, че това е цвета на Пловдив. Този град не заслужава това”, допълни Георги Колев.

Коментарът на Георги Колев за сутрешния дебат в ефира на Нова Тв може да видите в следващото ВИДЕО: 

 

Листата за Общинския съвет: 

Опитни експерти, неопетнени в политиката, влизат в листата на Георги Колев в ПловдивЛекари, общественици и бизнесмени сред кандидатите за съветници на ЗС „Ал. Стамболийски”, в която има само един партиен член

Формацията подкрепя и независимата експертиза на четирима пловдивчани за районни кметове. 

В район "Южен" кандидат за кмет е журналистът Илиян Велков. 

Използваеми паркинги, нови зелени площи и луксозни квартали в „Южен” – целите пред Илиян ВелковВреме е районът да спре да се разглежда като периферия, смята кандидатът за райкмет

В район "Западен" кандидат за кмет е спортистът Иван Запрянов. 

Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”Администрацията в района трябва да стане работеща, ще съм 24/7 на разположение, заяви кандидат-кметът

В район "Източен" кандидат за кмет е строителният предприемач Илия Матаков. 

Голям инвеститор в „Столипиново" влиза в борбата за „Източен"Илия Матаков вади квартала от безвремие, развива инвестиционния потенциал на "Гладно поле"

В район "Северен" кандидат за кмет е политологът и експерт по европроекти Борис Вълев. 

Политолог и експерт по европроекти иска да превърне район „Северен” в райско мястоБорис Вълев е кандидат за кмет на района от ЗС „Александър Стамболийски”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!