Абитуриентката от Руската гимназия Виолета Станчева, сестра й Кристина - в 7 клас и братовчед им Христо Станчев - в 3 клас изгряха във видео на африканският певец, музикант и продуцент Лоу Дийп Ти.

И трите деца родом са от Първомай и са много щастливи, че в световния проект има и българско участие. 

Всичко започнало на шега, след като Кристина, Виолета и Христо решили да направят кратко клипче върху песен на Лоу Дийп Ти в нашумялата напоследък платформа Tik-Tok. 

15-секундното видео те качили в платформата навръх Великден и тагнали своя любим певец. 

"За някакъв късмет точно нашето видео е попаднало и при него и той го е видял. Това е някакво истинско чудо. Лоу Дийп Ти ни каза, че сме супер зареждащи и харизматични и, че в тези времена на пандемия трябва да има повече такива хора като нас, които да се усмихват. Ние, пък му казахме всичко, което мислим за него - че го подкрепяме, харесваме и се радваме на музиката му, а той ни благодари за подкрепата. Тогава той ни предложи да участваме в новия му клип към песента "We will get through this" (Ние ще преминем през това). След това ни бе изпратено кратко аудио с част от песента, което ние трябваше да запишем като липсинг и да му го пратим. Вчера следобед Лоу ни прати крайния резултат, а нашите лица се появяват на около 6-7 места във видеоклипа. Наистина сме много щастливи!" - разказа пред Trafficnews Виолета Станчева. 

В момента, децата от Първомай продължават да поддържат контакт с любимия си певец. Като благодарност за добре свършената работа те са получили уверението на Лоу Дийп Ти, че ще бъдат негови специални гости на следващия му концерт в България. 

"Освен, че е изключителен професионалист, ние безспорно можем да го наречем и изключителен човек,с главно Ч! С нетърпение чакаме всичко това да отмине, за да може да се видим с него" -  нетърпеливи са Кристина, Виолета и Христо.

Нямаше как да не попитаме дванадесетокласничката Виолета и какви са очакванията й за предстоящите матури и абитуриентски балове, предвид ситуацията в момента. 

"Нямаме никаква информация за баловете и дали ще се проведат,но много се надяваме да има такива. Отностно матурите - не съм притеснена, всеки дванадесетокласник преминава през това и не смятам, че е нещо толкова страшно. Все пак се готвим за това няколко години..." - споделя Виолета Станчева.