Най-свежите попълнения в световния бийтбокс ще открият голямата състезателна програма на Street masters 2017 година тази вечер. След успешното проведеното Warm Up Party в клуб Void в Капана Street masters преминава на голяма сцена от 17:00 часа в Цар Симеоновата градина, където посетителите ще могат да видят изгряващите звезди на световния бийтбокс на открита сцена в една зрелищна битка.

Селекцията предполага много комерсиални звуци, бас, дръм анд бейс, малко трап, соул и фънк. А световния шампион от 2009 година ZeDe ще предложи джаз сет. Артисти от 4 континента ще си оспорват титлата на Street masters и се предполага, чe битката ще бъде повече от ожесточена. А шоуто за публиката ще бъде повече от гарантирано!

След битките в бийтбокса от 23:00 часа започва концертът на KiNK в Концертна зала на Пловдивската опера. Там можем да очакваме жестоки хаус импровизации, малко брейкбийт и отново соул, фънк и джаз. А защо не и малко хип-хоп?

KiNK е едно от най-големите имена на световната електронна сцена, с милиони слушания в YouTube и Soundcloud. Избиран е два пъти за най-добър live DJ изпълнител в света за 2015-а и 2016-а, според Resident Advisor.