Програмата за зрелищния рок и метъл фестивал "Hills of Rock" вече е ясна. Мащабното рок събитие ще разтърси Пловдив на 30 юни и 1 юли. Култовата nu metal банда "Evanescence" ще са хедлайнери на първия ден - 30 юни, петък. Ейми Лий и компания ще излязат на сцената в 22:20 ч. Преди тях ще свири "Epica".

На следващия ден, в събота, 1 юли, "Three Days Grace" ще зарадват феновете си с първия си концерт в България. Те ще забият хитовете си "Pain", "I hate everything about you" и "I am machine" от 21:00 ч. Веднага след тях на сцената излизат "Guano Apes". Ще чуем "Big in Japan", "Lords of the boards" и още песни на бандата от 22:20 ч.

Още много банди ще вземат участие в двата дни на музикалния фестивал. Те са разпределени на три различни сцени - Main Stage, World и "На тъмно".

Някои от гостите, отбелязали се под програмата на фестивала в страницата му във Фейсбук, ще получат възможността да се срещнат лично с Three Days Grace, малко преди бандата да излезе на сцената.

В продажба са вече и ограничено количество промо билети за 1 фестивален ден по избор с цена 60 лева. Следващата ценова категория ще бъде 70 лева, а всички билети ще намерите в OMV, касата пред община Пловдив, билетен център НДК и в мрежата на TicketPro.bg и Eventim.bg.

TrafficNews.bg е официален медиен партньор на "Hills of Rock".

Вижте ЦЯЛАТА ПРОГРАМА на фестивала: