Сигнал за тройно убийство е получен в град Вълчи дол, област Варна.

Според очевидци, които вече са разпитани от следователите, става въпрос за загинали майка, баща и син. Не се уточняват подробности, пише chernomore.bg.

От варненската полиция съобщават, че действително от Вълчи дол има сигнал за тежко криминално престъпление. В момента по него се работи от дежурния прокурор.

ОБНОВЕНА: Три трупа - на баща, майка и син са открити в ранния следобед в неделя във Вълчи дол, на около 40 км от Варна. Според основната версия на криминалистите става въпрос за убийство и самоубийство.

Бившият пожарникар Енчо Иванов извадил пистолет и застрелял сина си Калоян, а после и жена си Иванка. Накрая сложил край на живота си. Криминалисти са направили оглед на местопроизшествието в търсене на следи от престъплението.

Първоначалната версия е била, че наркоман е убил семейството. Тя обаче била отхвърлена, след като било открито оръжието на престъплението - законният пистолет на пенсионирания пожарникар. Разпитани са познати и близки на жертвите, които могат да хвърлят светлина върху отношенията в семейството.