Голмайсторът Мартин Камбуров е арестуван, научи TrafficNews.bg

Футболистът е паркирал неправилно на улица „Полковник Сава Муткуров” в Пловдив. Служители на „Общинска полиция” обаче му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция”.

„Започна да ги обижда и да се държи агресивно спрямо тях и те повикаха полиция”, разказа очевидец на случилото се.

Мартин Камбуров с две обвинения, хвърлил 30 лева и потеглил с монтираните скобиФутболистът напусна ареста с качулка на главата срещу 1000 лева, отказа коментар по случая

Когато полицаите пристигнали на адреса, играчът на „Берое” започнал да се държи агресивно и към тях. Обиждал ги и ги замерял с банкноти, за да му свалят скобата по-бързо. В същото време негов приятел снимал с телефон и провокирал униформените.

В момента и двамата са задържани в ареста.

Глобата за сваляне на скоба от неправилно паркиран автомобил в Пловдив е на стойност 30 лева.

Бранещ парка в Кършияка е задържаният с Мартин Камбуров, отнесе глоба за дребно хулиганствоТой е документирал случващото се с мобилен телефон

Кой е Мартин Камбуров? 

Кариерата на Мартин Камбуров започва в Ботев (Пловдив), но налага името си в българския футбол с отбора на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с Локомотив (Пловдив).

Шампион на ОАЕ през 2006 г. с Ал-Ахли. Голмайстор на "А" ПФГ 5 пъти: през 2003/04, 2004/05, 2008/09, 2013/14 и 2015/16, съответно с 26, 27, 17, 20 и 18 гола, като третия си голмайсторски приз печели само от мачове през пролетния полусезон.

В евротурнирите има 6 мача и 2 гола за Локомотив (Пловдив) – 2 мача за Шампионската Лига и 4 мача и 2 гола за Купата на УЕФА. За националния отбор досега има 16 мача и 1 гол. Пролетният полусезон на 2009 г. е много успешен за нападателя. Печели редица индивидуални награди заради голмайсторския си нюх. С екипа на Локомотив (София) печели само в рамките на пролетния полусезон (15 мача) голмайсторския приз на шампионат 2008/09, вкарвайки впечатляващите 17 гола.

Появи се видеото от скандала между Мартин Камбуров и полицаитеХвърляни ли са пари, за да се махнат скобите от колата на футболиста?

В периода 2010 – 2012, Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва доста голове за тима и се превръща в един от най-добрите чужденци, играещи в китайското първенство в този период. През пролетта на 2013 Камбуров подписва договор с ЦСКА след неуспешни преговори с тогавашния президент на Локомотив Пловдив.

Все пак през лятото на същата година Мартин Камбуров официално е представен като ново попълнение на Локомотив Пловдив.