И майката на певицата Гери-Никол изплува в скандала с ремонта на Ларгото, който беше огласен от депутатката Елена Йончева като афера „Ало, Банов съм !”.

Според представения пред медиите запис, като зам.-министър Банов уговаря как да се преправят документите, така че да се спести неустойката от 700 000 лева на сдружението „Антична Сердика”, което реализира проекта за 17 млн. лева. Сред четирите фирми, които участват в сдружението, е и “Финанс груп 2013” ЕООД. По това време дружеството е  собственост на Ирена Георгиева, майка на Гери-Никол. Същата фирма е продуцент на първите клипове на младата певица.

Ирена Георгиева, която приятелите й наричат Рени, е известна и като сестра на сочения за подземен бос Мето Илиенски, който се води безследно изчезнал вече 15 години.

Според справка в регистрите майката на Гери Никол напуска управлението на “Финанс груп 2013” ЕООД в средата на 2016 г, когато ремонтът на Ларгото вече е приключил.

Малко по-късно обаче започват и скандалите с многобройните дефекти, заради които  се налага повторен ремонт на целия комплекс. Сега прокуратурата обяви, че започва пълно разследване на договора и изпълнението на ремонта на Ларгото, което означава, че и Ирена Георгиева може да бъде призована да даде показания.

Семейството на R&B звездата Гери Никол редовно се обсъжда в жълтите медии. Според публикациите в тях  дядотото на певицата е задържаният през 2011г. с дрога на борда морски капитан Светлозар Собаджиев. Баща й, Николай Георгиев – Цайса, пък е сочен за спец в разбиването на комбинации чрез софтуер на машинки в различни казина.

Гери-Никол нашумя с песента „Момиче като мен”, което излезе през 2015 г. Тогава Агенцията за закрила на детето призова Съвета за електронни медии да прецени дали е подходящо участието на дете ( тогава певицата е на 17) в клип с толкова провокативна визия.  Този сигнал не попречи няколко месеца по-късно  Гери-Никол заедно с Криско да направят също толкова скандалното парче „Ела и си вземи“, което окончателно я наложи като любимка на тийнейджърската публика у нас.

Елена Йончева огласи афера “Ало, Банов съм!“Сегашният културен министър урежда схема, която спестява на частна строителна компания 700 000 лева неустойка