На 28 февруари вечерта 32-годишния Любомир Йорданов спял, а приятелката му гледала телевизия, когато на вратата се позвънило. След като момичето отворило вратата, трима непознати нахлули в къщата. За инцидента TrafficNews.bg съобщи първи.

Мъжът все още се страхува за живота си и за този на неговата приятелка.

Историята: Трима мъже нахлуват в дома на карловеца и го смилат от бой. Това се е случило пред очите на приятелката на мъжа. От началото на годината в подбалканския град има няколко случая на пребити момчета, един от тях завърши трагично.

Любомир познава нападателите си, защото са мъже от квартала. Заради болката по време на боя изгубил съзнание. Вече пети ден не може да движи едната си ръка.

Йорданов е подготвил жалба, която да внесе в пловдивската прокуратура, тъй като в нощта на боя, отношението на дежурния полицай към него било тенденциозно.

Според Любомир една от причините за побоя може да бъде отмъщение, а другата ревност, защото докато работел в чужбина като строителен работник, нападателите се закачали с приятелката му. Полицията в Карлово тепърва започва разследване на случая.

TrafficNews.bg