Явор Геров, известен като Канибала и ММА-боецът Сюрен Борисов са задържани при полицейска акция днес сутринта, научи TrafficNews.bg от свои източници. Жилищата на Геров и Борисов, както и клуб „Амиго” /бившето „Капри”/ на бул. „Христо Ботев” осъмнали блокирани. Два полицейски буса били паркирани пред клуба, където се събират футболни фенове, а няколко полицейски патрулки имало пред блока на Канибала в ЖР”Тракия” зад „Галакси”. Маскираните ченгета нахлули в предварително набелязаните обекти и започнали щателни обиски. На този етап няма данни да са открили забранени вещества или оръжие, но Геров и Борисов са отведени с белезници. 

В началото на седмицата TrafficNews.bg  разказа за импровизирания ММА-турнир, който си спретнаха Канибала и Иван Запрянов-Зулата пред клуб „W”. Геров, който преди време влезе в криминалните хроники като отхапа носа на свой опонент, а след това и ухото на друг противник, влезе в неравен двубой със самбиста Зулата. Двамата си разменили доста удари, изпохапали се като кучета, но този път дуелът завършил без откъснати части от тялото. 

В дома на Канибала пребивавал и друг герой на TrafficNews.bg - беднякът–милионер Милен Паунчев. След като съдия–изпълнител го извади от родната му къща, Паунчев е намерил подслон в дома на бабата на Явор. Той спял, когато ченгетата нахълтали в апартамента. 

 

Полицаят също се ококорил като видял. Полицаите му казали да седи мирно и започнали да претърсват жилището.  Там обаче не са открити никакви забранени от закона вещества. 

Акцията продължила повече от час, а след това униформените отвели Канибала и Сюрен в полицията. Официална информация за операцията на този етап няма. Запознати твърдят, че униформените са действали по сигнал, който обаче се оказал фалшив.

За „ММА-турнира”  между Канибала и Зулата четете ТУК

А как Милен Паунчев загуби имоти за 5 милиона лева и от милионер се превърна в бедняк, четете  ТУК

TrafficNews.bg