Миглена Каканашева – Мегз за пореден път пристигна в пловдивския съд, за да подкрепи любимия си Румен Рончев. Днес той се изправи пред магистратите с искане да му бъде изменена мярката за неотклонение „задържане под стража” с по-лека такава.

Пред залата Каканашева заяви, че медиите настройват хората, от които зависи съдбата на Рончев срещу него и самата нея. Дизайнерката от Раковски отказа да влиза в подробности около делото, но увери, че щом излезе любимият й от ареста, заедно ще направят публично изявление и ще разкажат каква е истината.

„Съжаляваме, взехме си урок от всичко, което се случи. Ние не търсим медийна изява, искаме малко лично пространство. Ще се поправим и ще се постараем да оправим нещата”, заяви Мегз.

На въпрос от наш репортер, кой е възстановил щетите на лизинговата фирма, модната принцеса заяви, че финансовите й средства и тези на Румен Рончев са общи и помоли да не се бъркат в личния им живот.

Без отговор остана и въпроса дали при нея ще се върне Рончев, ако бъде изменена мярката му за неотклонение в по-лека. Това обаче така или иначе не се случи. Районен съд – Пловдив не уважи желаните на транспортния бос да се прибере у дома.

Защитникът му – адвокат Пламен Бонев категорично заяви, че ще обжалва решението на магистратите и още днес ще депозира молба в по-горна инстанция.

На вратата на съдебната зала Мегз и Рончев размениха няколко думи. За довиждане, дизайнерката му прошепна „Много те обичам”.

Още за днешното заседание може да видите ТУК:  

Обрат: Братовчедът на Мегз си признал за схемата с джипа! Оставиха Рончев в ареста СНИМКИПрокуратурата поясни, че Рончев е повлиял на Лесов, който свидетелствал, че сам е извършил престъплението

Мегз финтира медиите, докараха Рончев с белезници в съда в Пловдив СНИМКИТранспортният бос иска да излезе от ареста