Нова трудност стои на пътя на младия пловдивчанин Петър Мавродиев в борбата му за по-нормален живот. Петьо има препоръка от лекарите си да замине на рехабилитация в център "Адели" в Словакия. Това ще му помогне да раздвижи наскоро оперирания си крак, за да може да започне да стъпва по-уверено върху него.

Припомняме ви, че младежът страда от детска церебрална парализа, която най-сериозно е засегнала единия му крак. Изкривяването в крайника не позволяваше на Петьо да ходи спокойно без чужда помощ. Големите сърца на пловдивчани и дарители от цялата страна направиха невъзможното - събраха се средства, с които на момчето бе направена така необходимата операция на крака.

Сега обаче помощ отново е нужна! Семейството има оферта от центъра за рехабилитация, но за да бъде осъществен необходимият курс, не достигат 4 хиляди евро. Заради това близките на Петьо се обръщат за помощ към всеки, който има възможност да помогне финансово.

Събраните средства ще отидат за рехабилитацията на Петьо в центъра, който се смята за един от най-добрите в Европа. Семейството на момчето благодари на всички, които са помогнали до момента, но отправят апел за помощ и в това нелеко начинание. Все пак голяма част от стъпките, необходими за това Петър да може да води по-нормален живот, вече преминаха. Нужно е още малко.

Ако искате да помогнете на Петьо и семейството му, можете да дарите средства за рехабилитацията по два начина – чрез смс или по банков път. Можете да изпратите смс с текст DMS PETAR на телефон 17 777 (цената на еднократен смс е 1 лев). Също така можете да дарите средства и по банков път на следната сметка:

IBAN BG86FINV91501316898223

Титуляр: Петър Емилов Мавродиев

Още за Петьо и борбата му четете ТУК