Повечето хора са се сблъсквали с агресивни, нагли или контролиращи личности в даден етап от живота си. Но ако са ви съседи, то тормозът може да стане постоянен.

Вижте Топ 10 на съседите, които ще ви побъркат:

 

Нахалните съседи

На тях не им пука за нищо. Ако има боклук, ще го оставят пред вратата и никога няма да ви изчакат за асансьора. Дори нарочно ще затварят вратата точно под носа ви. Може и да пушат цигари в него. Но в края на месеца, когато дойде време да платят за ползването му, ще се скрият.

Съседите от балкона

Балконът може да бъде едно чудесно място за отмора, ако нямате невъзпитани съседи, разбира се. Но някои от съседите ви могат да си мият терасите, когато простирате прането си. Или пък да тупат прашните си килими.

Съседите пред блока

И тук има култови индивиди. Някои от тях стоят постоянно пред блока и обсъждат кварталните момичета, пише ПИК. Пригответе се да бъдете пасивни участници в техните разговори, които ще чувате до последния детайл. Ако пък има европейско или световно, ще гледате всеки мач, без дори да сте го пожелали.

Съседите с животни

Съседите се делят на такива, които мразят животни, и такива, които ги обичат. В единия случай постоянно ще чувате, че кучето ви лае, а в другия ще се дразните от миризмата, идваща от съседният апартамент.

Съседите скандалджии

Знаете ли защо латино сериалите са толкова популярни у нас? Защото кореспондират на 100% на манталитета на българина. Може да чувате звуци като от ММА бойци или пък драми като от „Съдебен спор“. Тези съседи могат да ви разклатят психиката.

Съседите музиканти

Дори да не разбирате нищо от музика, то вашите съседи ще ви покажат, че може да различавате фалшивите тонове. Положението става по-тежко, когато съседското дете се учи да свира на някакъв музикален инструмент. И дори да си мислите, че харесвате класическа музика, тези деца може да ви отвратят от нея.

Съседите надуващи музика

Всеки е имал съседи, които не спират да надуват музика. И няма никакво значение дали е метъл или чалга, когато вие просто исакте да спите.

Пенсионерите

Пенсионерите имат безкрайна памет. Ще ви кажат кога сте се прибрали и с кого. Те знаят абсолютно всичко, за абсолютно всеки.

Съседите с бебе

Когато на съседите им се роди бебе, е добра новина за тях и изключително лоша за вас. В следващите години ще бъдете принудени да търпите, както неговия плач, така и родителите му, които всячески ще се опитват да го успокоят. А и ще трябва да се съобразявате и да не вдигате шум, за да спи спокойно.

Вечно ремонтиращите съседите

Най-яко е да се събудите в почивния ден под ритмичните звуци на мощния къртач. Вашият съсед преустройва балкона. Възможно е ремонтът да продължи с месеци или пък никога да не свършва, защото това е хобито на вашия съсед.

По някое време започвате да се чудите в кой кръг на ада искате да живеете - този със скандалджиите, този с виещото куче или този с детето, дето не може да изсвири два тона.