18-годишният Георги И. е ученикът, който разби с юмруци лицето на учител по физкултура в ОУ „Елин Пелин” в ж.к. „Меден рудник”.

Бургазлията, който е възпитаник на Строителната гимназия, проявил агресия, след като даскалът му направил забележка да не пуши в двора на школото, съобщи Флагман.бг. По-рано Педагогическият съвет на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето” в Бургас взе решение да изключи от училище 18-годишния ученик.

От най-тежкото наказание го е спасил жертвата му – унизеният учител, който получи юмручни удари по лицето заради забележка. Възпитателят помолил колегите си от ПГСАГ „Кольо Фичето” да не изгонят Георги, защото се бил извинил за постъпката си. Така агресивният ученик е с последно предупреждение за изключване.

Познати на Георги И. разказа, че не за първи път проявявал агресия. 18-годишният бургазлия редовно ходел на фитнес и често се правел на „батка”, особено ако е с приятелката си. Георги много държал на нея и показвал мускули, ако някой засегне гаджето му, или пък него пред нея.