Жена в Пловдив показа, че човешката наглост няма край и може да прекрачи всички граници, дори когато това се отнася до бездомни животни. На видео запис се вижда как въпросната жена краде храна за бездомни кучета и котки. Действието се развива пред блок в жилищен район Тракия, където има зоомагазин.

Хората редовно оставят пред входа купички с храна и вода, но в случаи като тези те не стигат до животинките. На записа, който е разпространен в социалните мрежи, се вижда как наглата жена изсипва в торбата си гранулите и най-спокойно си тръгва. Клипът е споделен от много хора и предизвика гневни коментари в Фейсбук.

„Жената си напазарува безплатно, но за сметка на бездомните котета. Срамота! Сигурна съм, че всеки които отглежда котка у дома, не веднъж е купувал или хранил и бездомните. Не е срамно да влезнеш в магазина и да кажеш, че имаш гладно коте у дома, но днес нямам пари да го нахраня, но да крадеш, това не го разбирам”, възмущава се пловдивчанка.

Възмущение предизвиква и факта, че във въпросния магазин редовно се организират различни инициативи свързани с бездомните животни. Хората дори са се принудили да сложат табела „Не кради храната”, но в случаи като този, надписът е безсмислен…