Александра Караджова, 2- ри етаж срещу учителската стая. Това е адреса, на който нарежда изложбата си абитуриентката  от ЕГ "Пловдив". Стипендиантката на Общество Nota Bene  участва с 11 фотографии, които ще останат няколко месеца в училището. 

"Доставя ми голямо удоволствие, всеки ден като минавам по коридора и виждам ученици и учители, любуващи се на фотографиите. Първоначално слушам какво си говорят, докато ги разглеждат, повечето пъти нещо от рода на "Ехаа, невероятни са! ; Уау...къде ли е снимано това?" Тези думи ме радват изключително много и след това отивам и ги питам дали искат да разберат нещо повече за снимките, при което те ме гледат изумени, че аз съм ги снимала!" разказва Александра. 

В петък младата  дама ще открие още една фотоизложба в културен център "Бялата къща". Заедно с други млади пловдивски творци тя участва в експозицията "Път на младите".  Александра Караджова,  Миряна Бучкова, Тихомир Куртев, студенти от І и ІІ курс от специалностите "Графичен дизай и фотография" и "Фотография" от АМТИИ, Виктория Каналева,Даниела Бакърджийска,Златина Георгиева,  Мария Шишкова  и Тодор Ненов са финалисти в конкурса "Път на младите", проведен през ноември.

Целта на инициативата "Път на младите" е даде възможност на млади творци да покажат творчеството си в залите на културен център „Бялата къща” в периода 2017 – 2019 година, когато Пловдив се готви за „Европейска столица на културата”. Александра участва с 4 фотографии, принтирани на канава.