„Ще си търся правата, ако трябва в съда, категоричен съм”, заяви пред камерите на Нова телевизия фолк изпълнителят Константин, в чието заведение в петък вечер бяха задържани дилъри на дрога.

Константин още веднъж каза, че става дума за огромно недоразумение. „Няма как да има такова нещо. 1000% съм сигурен. Работя с този екип от 9 години. Това са професионалисти. Контролът е изключително висок. Човек с оръжие не е влизал тук. Всяка седмица в заведението има институции”, подчерта изпълнителят.

На живо в ефира на медията се включи и шефът на СДВР старши комисар Младен Маринов. Той не потвърди, че става въпрос точно за дискотеката на чалга звездата, защото целта на МВР не била да навреди на някое заведение. "Спазваме професионалната етика и не споменаваме името на собственика на заведението. Всички лица ще бъдат разпитани", отсече Маринов. 

Той добави, че ще има още операции. „Разполагаме и с друга информация, която в момента разработваме и ще реализираме. Трябва да ви кажа, че е сложно в такава обстановка да бъде извършена операция, която да осигури достатъчно доказателства", заяви той.

TrafficNews.bg ви показа ВИДЕО от читател, заснето по време на акцията в заведението. Може да го видите ТУК.

Още новини ТУК

TNS.bg