Шофьор от Пловдив затрудни движението по улица "Богомил", оставяйки автомобила си в дясното платно и принуждавайки всички шофьори да го заобикалят, въпреки че там паркирането и престоя не са разрешени. Причината за неправилното спиране е глад. Читателка на TNS.bg, ядосана от ситуацията, ни изпрати снимки, на които се вижда как водачът е спрял, за да си поръча дюнер.

Сценката се разиграва на метри от кръстовището на улица "Богомил" с булевард "Източен". Лошото в случая е, че на едва 15 метра преди мястото, на което гладният шофьор е оставил колата, има знак, забраняващ спирането за престой и паркиране.

Изглежда обаче гладът му е бил толкова силен, че е замъглил погледа му и му е попречил да види знака. Или пък го е накарал да пренебрегне всички забрани, само и само да запълни бедния си стомах.

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нарушителите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TNS.bg