Искам хората, дали подписа си за референдума, да знаят, че са успели да участват в това, в което искат.

Това заяви Слави Трифонов пред Сашо Диков по телевизия BIT. Водещият на „Просто Диков“ също е сред подписалите се в референдума за промяна на политическата система на „Шоуто на Слави“. Трифонов му благодари, като го определи като единствения, който е отразявал подписката за инициативата, предадае Офнюз

Ще направя всичко по закон да не ме прекарат, закани се той, като припомни, че е силен човек.

„Това са реални хора. Ти си реален човек. Те (подписите – бел.ред.) не са фалшиви“, добави той.

Слави даде подробности и за придвижването на референдума и отбеляза, че по закон такъв трябва да бъде насрочен в рамките на следващите избори (т.е. президентските). „Дотогава имат възможност да бавят“, каза той и се закани в противен случай „да организира концерт пред парламента“.

Получавал съм много заплахи, особено покрай референдума, обясни пък той, след като водещият го попита защо ходи като „мутра с бодигардове“. „Нямам такова усещане, тези хора са мои сътрудници“, отговори той.

„Властта, славата и парите – казвам го от опит, са трите дявола. Човек или е имунизиран срещу тях и има силата да ги надмогва и преодолява, или не – и тогава установява, че това е неговият ад“, каза още Трифонов. „Аз съм се пазил и продължавам да се контролирам зверски това да не се отразява на поведението ми“.

„Не си избирам да бъда различен, просто това е единственото, което мога и искам“, категоричен бе шоуменът.

На въпрос дали има намерения да влезе в политиката, Трифонов отговори отрицателно, но уточни, че „след известно време“ би могъл да отговори и по друг начин.

„Ако от Би Ти Ви не ми продължат договора след 1 септември, можем да станем колеги“, пошегува се той. Призна също, че се е виждал с шефа на Нова ТВ Дидие Щосел, но отрече да е получавал предложение за работа там – двамата говорили единствено за това как стоят нещата на телевизионния пазар.

С ирония, Слави разказа и за „романа“ си с главния редактор на агенция ПИК Недялко Недялков. „Дълбоко вярвам, че ще имаме сексуален контакт“, каза той.

На въпрос за промяната в отношенията му с премиера Бойко Борисов, той припомни, че двамата са били близки, когато Борисов е бил още главен секретар на МВР. „Сегашният министър-председател има лошия навик всички да го харесват. Аз не мога да правя като всички останали“.

Трифонов отрече и да е искал „50% от ГЕРБ“. „Това да не е торта? Това са глупости. За това няма доказателства и няма запис както при двете каки“, отвърна той.

TNS.bg