Ново видео от ромската махала на Пазарджик отново разбуни духовете в Интернет. Този път става дума за мъж, позиращ с цял арсенал и демонстриращ огневата мощ, с която разполага, стреляйки във въздуха.

На клипа се вижда бял мерцедес с отворени врати, от чийто тонколони бумти песен на Азис. Зад колата е стои окичен със злато мъж, който танцува. Той отваря багажника на автомобила, където се намира цял арсенал: картечен пистолет, два пистолета, няколко пълнителя, патрони, бухалка и огромен нож. "Компания" на оръжията правят бутилка уиски, цигари и енергийни напитки.

Мъжът, все още танцувайки, демонстрира съдържанието на багажника. Той стреля неколкократно във въздуха първо с картечния пистолет, а после и с другите две оръжия. През това време се вижда как отзад минава жена, а след това и малко дете.

Клипът бързо се разпространява из социалните мрежи и предизвиква лавина от разтревожени и гневни коментари за това как е възможна подобна демонстрация и безконтролна стрелба. Получихме сигнали и от наши читатели, също разтревожени от клипа. Един от тях отбеляза просто: "Прокуратура?".

Вижте видеото тук:

Още новини четете ТУК

TNS.bg