Читателите на TNS.bg се включиха изключително активно в  дискусията, която се развихри под материалите за таксиметровия шофьор Николай Чучулски, който тормозил клиентка. Жената е взела таксито от паркинга на МОЛ Пловдив и поискала да бъде откарана към Понеделник пазара. Вместо към центъра обаче, таксиметровият шофьор се насочил към …Коматево. На въпросът „къде всъщност отива“, таксиджията най-безцеремонно се обърнал към нея и казал, че тя очевидно не е от Пловдив и не знае, че пътищата са разкопани и че това е най-краткият път до центъра. След като жената му обяснила, че е кореняк пловдивчанка и че е доста добре осведомена кои улици в момента са в ремонт, шофьорът (пак най-безцеремонно) обърнал жълтото возило и минавайки през Гарата, стигнал все пак до Понеделник пазара.

За съжаление въпросната дама далеч не е единствената потърпевша.  Нито пък Чучулски е единственият таксиметров водач, който злоупотребява  с  клиенти. Ето какво пишат читателите на TNS.bg. /Обидните коментари и тези, които съдържат заплахи са спестени/. 

„Идете сутрин към 6-7 часа пред Централна гара и ако намерите едно легално такси пуснете тото!“ пише Симеон Делев.

 „Уведомете полицията,та дано града се изчисти от такива измекярисъветва  Атанас Найденов.  

„Същата такава кола чака на спирката на Метро всеки ден, а тарифата е 99 ст. на километър! Винаги четете на прозорците обявените тарифи!“  допълва Вера Антонова.

„На центъра , до автобусните спирки на Съединението е пълно с таксита копърки.  Eдни други се плюят, ужас , тарифите им почват от 1 лев нагоре. Ако искаш да те откарат до гарата , сметката ти над 10 лв, моля вземете мерки“ възмущава се Елена Бонева.

„Това лято преживях подобно пътуване с този мошеник, но бях с деца от чужбина и не исках да вдигам скандал ! Той използва името на кмета ,че вдигнал данъците и затова част от таксата услуги направо отивала в  сметката" на общината. Попитах - от кога е така, а той ми каза- от вчера!“ пише Красимир Данчев.

„Момчето има обявени цени за километър. Защо го нападате така? Просто хората да гледат като се качват„ защитава го Иван Чобанов.  Подобна реакция обаче не е изненада, тъй като Чобанов също е таксиметров шофьор, санкциониран многократно от ДАИ.  

„За съжаление таксито му си е напълно редовно, само по него има налепена подвеждаща информация. Един съвет - в такива случаи отказвайте плащане-  той да търси полициятасъветва Георги Лоловски .

Този защо не се опита мен или някой друг мъж да го прекара през Коматево за Понеделник пазар... да видим дали ще стигне до там изобщо... Много ербап срещу жени... Кой знае какъв комплексар е!възмущава се читател с име  Газови Инжекциони .

„Той затова чака пред МОЛ- а,за да качва само жени", влиза в дискусията Мадлен Хампарцумян.

 Фитнес инструктор  пък се заканва : „На този веднага му чупя и двата крака....боклуци долни,и още такива като него..

Той веднага е контриран от въпросния Иван Чобанов, който отбелязва че таксиметровия шофьор е в много добра физическа форма. /Спред очевидци докато чакал клиенти пред мола през лятото, Чучулски редовно тренира като скачал на въженце./

„Трябва преди човек да се качи на такси, да чете цените, обявени на видно място!!! Ако те не са подходящи за вас, просто се ориентирайти към друг превозвач! Цените са регламентирани чрез нормативната база! Клиентът винаги е тъкав- независимо дали е мъж или жена! Винаги преди да се качите четете, за да не търсите вината после извън себе си!“  коментира Яна Димова.

Друга клиента твърди, че го е засичала пред  централният вход на ВМИ на бул. "Васил Априлов". „И аз изгорях от този мошенник !

 „Как така, никой не може да му прави нищо?! От къде дава касова бележка?  Тези  имат ли мозък, когато говорят?! Утре може да прави друго нещо на една жена. Полицията какво санкционира? Възмущава се Валентин от бездействието на институциите.

„Таксито не е само едно. Има няколко такива със същия номер в Пловдив.. Ма всеки си намира майстора, спокойно пише Коцето Ангъчев.

От Медицинския  унииверситет до -Новотела 15лв ?!?!?! Същите Елит такси! допълва  Елизабет.

„Около таксито на този, пред МОЛ-а, се въртят и един-двама полицаи, които му помагат. И аз си изпатих веднъж, твърди Румяна Христозова.

„Такова такси виси и в центъра да ДСК на Римския стадион.Номерът му е РВ3340РС . По същия начин е налепено със стикери, но когато позвъниш,отговорът е ,че няма такъв абонат....6106-радио такси-тарифа-10 лв от центъра до Изгрев,по много странен маршрут, разказва Emi Liya.

Очевидно има и доволни клиенти като Соня Емили: „Пълни глупости са написани, редовно ползвам това такси, винаги е чисто и свежо. Цената е според качеството и е в рамките на разумното.

Чакайте, той ако бе единствен, щеше да е добре. Пред мол Пловдив и по-конкретно на входа срещу Габи, всеки ден дебнат такива, като този. Къде е ДАИ? пита  Нико Васи.

На моята дъщеря от мола до Събота пазара й взе 11 лева при условия , че курса е не повече от 4 лева. Не съм казала на съпруга си, защото знам какво ще стане- мисля , че не трябва да се решават нещата по тои селски начин, а институциите да си прехвърлят топката един на друг, пише читателка.

От разгорещения форум става ясно, че читателите се възмущават не само на безпардонното държание шепа таксиджии, но и на бездействието на институциите. Наистина ли държавните ведомства са безпомощни пред шепа "копърки"? 

Как е бил санкциониран въпросният Николай Чучулски четете по-късно в TNS.bg!

TNS.bg!