Благотворителен турнир по канадска борба се състоя на стадиона на село Катуница. Целта беше да се съберат средства за подпомагане старта на строежа на нова сграда за Детска клиника при УМБАЛ „Св.Георги“.

Събитието се проведе с подкрепата на кандидата за член на Европейския парламент Тодор Стоилов. На срещата присъстваха над 150 души. Официални гости бяха Теодора Халачева и Манол Генов – народни представители от БСП за България, Атанас Атанасов – зам.-председател на МО на БСП, Атанас Петков – зам.-председател на ОблС на БСП – гр. Пловдив, Цветелина Петкова – кандидат за евродепутат от БСП за България, Иван Петков – общиснки съветник от БСП в Плодвив и кметът на Катуница.

Иициативата се осъществи със съдействието на Атанас Телчаров – председател на Общински съвет-Садово, който влезе и в ролята на водещ на събитието. Събраната сума от събитието е 1600 лева, като 1000 лева бяха дарени от председателя на ОблС на БСП - Пловдив – Георги Гергов. За доброто настроение на присъстващите се погрижи оркестър „Хебър“. Турнирът по канадска борба се осъществи и с подкрепата на Иван Антоненко – Президент на „Сдружение Титан“.

Основни организатори бяха МО на БСП – Пловдив с координатор д-р Любомир Паунов и МО на ОблС на БСП – Пловдив с координатор Атанас Тумбалев. Днес, 24 май, МО на БСП - Пловдив ще организира и мащабна акция по случай Денят на българската просвета и култура. На благотворителния турнир по канадска борба кандидатът за член на Европейския парламент призова да се гласува с номер 18 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!