„Призовавам всички жени, които нямат къде да ядат, нямат къде да спят, нямат хавлии, нямат приятели с яхти и с рибни ресторанти, да дойдат при мен. В Слънчев бряг съм до 20 септември.“ С  тези думи 63-годишният Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, рекламира неизследвана до момента стратегия за развитие на българския туризъм– ол инклузив за бедни туристки.  Пищова представи и слогана на кампанията си: „Идвайте! Слънчев бряг е ваш. И аз съм ваш!“

Маринов съобщи, че ще отпусне на желаещите еднократна помощ от 500 лева, които да гарантират приятният им престой в туристическия комплекс. Но подчерта, че все пак идеята е „удоволствието да е взаимно“. Митьо Пищова обяви, че е готов да посрещне нуждите и на най-напористите курортистки, тъй като след сърдечната криза, която претърпя през юни т.г. и бе приет по спешност в бургаската болница, сега е в цветущо здраве.

„Много добре съм. Вече съм не съм 180 кила, а 90. На три жени удържам“, похвали се той. Все пак уточни: „Аз ги пиша по две на ден, но снощи извънредно приех и трета, понеже момичетата имаха приятелка, а тя нямаше къде да спи и падна в кюпа“, коментира той пред Дарик.

Репортер на Дарик- Бургас засече неуспелия кандидат – президент във фоайето на УМБАЛ – Бургас, където Маринов очакваше резултатите от изследванията на сина си - Юлиян, на 35 години. По думите му, наследникът  - „красив  модел на България“, пострадал докато гонил манекенка, но за беда се подхлъзнал и паднал в басейна. Екшънът се разиграл по време на конкурс – Мис Модел на България. В него участвали 25 красавици от цялата страна. Миските дефилирали цели пет дни, разясни Димитър Маринов. След инцидента, Юлиян е със счупена ръка и сега го гипсира "един млад хубав лекар".