Николай Бареков не си поплюва и сменя жените в живота си като носни кърпички. След като преди година стана баща на извънбрачен син, роден от сътрудничката му Мария Календерска, заради което пък последва разводът му с Евгения, политикът в никакъв случай не се е спрял. Най-новата клюка гласи, че Бареков е забърсал Тезджан Наимова, която е член на Националния съвет на регионите от политическата партия на скандалния политик. Приближени до „човека с лимоните” издават, че двамата са заедно от 3-4 месеца, като сексапилната лекоатлетка пътува с политика в Брюксел, където всъщност е работното му място.

Тезджан Наимова е родом от Първомай, състезателка по лека атлетика – дисциплина спринт. През 2006 г. печели 2 златни медала – на 100 и 200 метра, на Световното първенство за юноши и девойки в Пекин. Печели златен медал на Европейското първенство по лека атлетика в зала в Гьотеборг. Точно тогава Наимова е дала положителна допинг проба за вещество, което обикновено се ползва в културизма. В пробата на спринтьорката от европейското първенство в зала през март е открито наличие на „Дростанолон” - съставката на „Мастерон”. Доказаната употреба на стероидите доведе до 2-годишно спиране на състезателните права. В случая, при Тезджан това може да доведе до доживотно наказание, тъй като тя вече има санкция за манипулиране на допинг проба. И наистина - на 23 октомври 2013 г. Наимова получава доживотна забрана да се състезава.

Новото завоевание на скандалния политик е едва на 27 години, малко по-голямо от предишната му авантюра - Ингрид Цветкова, която бе кандидатка за „Мис България” преди няколко лета. Гимнастичката с моделски мераци стартира връзкат, а си с политика, когато беше на 19, и прекарват почти година заедно.

Ингрид също е била член на партията на Николай Бареков, но след раздялата им я напуска. Горе-долу същато се случи и с друга негова любимка – тв водещата и щерка на Митко Цонев - Деси.

По това време Бареков върти „полуофициална” любов и с Мария Календерска, която е сред основателите на ПП „България без цензура” и председател на Контролния съвет на партията. Двамата имат няколкогодишна връзка, докато политикът е все още женен за богатата пловдивска наследница Евгения. През юли 2014 година Мария му роди втори син, който носи името Александър. Наши източници издадоха, че Бареков е бил полудял от факта, че Календерска е скрила бременността си от него и му е съобщила едва в четвъртия месец, когато е било късно за аборт. Все пак се зарадвал на сина си, но категорично отказвал да живее с нея. Негови съпартийци издават, че той често я обиждал в офиса и я наричал с грозни епитети. Двамата дори пренасяли семейните кавги на работното място, пред публика, а Мария често си тръгвала разревана, съобщи БЛИЦ.

Преди малко повече от месец Календерска изяви желание да напусне партията с мотива, че зам.-председателят Светлин Танчев защитавал изцяло чужди интереси с гласа си „за” дълг от 16 млрд. лв., докато привържениците на ББЦ протестираха пред парламента срещу това решение. Мария може да има позиция и по този казус, но вътрешни хора издадоха, че нейното желание за оставка идва от друг проблем – поредна семейна кавга, при което Бареков буквално й е заповядал да напусне неговата партия.

Според интриганти от ББЦ, Календерска всячески се опитвала да задържи при себе си Бареков, като дори била съгласна да го дели с други жени.

Мислейки си, че като му роди дете, той ще се кротне и ще го „върже”, сега Мария била напълно обезумяла и често вдигала скандали на жените в партията. „Явно има защо. Бареков е събрал доста млади и привлекателни момичета, които чакат своя ред”, коментират техни сподвижници.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg