Днес около 15 часа от дома си в Ловеч е излязло 11-годишно момиченце и от тогава няма следа от него. Детето се казва Александра. Ако някой го забележи, нека да се обади на тел. 112 или в РУ на МВР в Ловеч.

С този призив се обърнаха приятели на семейството на изгубеното дете, което живее в заводските блокове на града, на ул. "Здравец".

От многобройните коментари в една от групите във фейсбук става ясно, че в момента полиция обикаля квартала с фенери и издирва момиченцето. 

"Дано да се намери!", се молят всички в социалната мрежа. "От много добро, тихо семейство е", коментират познати на детето. "Това истина ли е? Господ да е с него и да го пази, докато го намерят", се надяват сега хората.

"Айде, дигайте се, Ловеч, да търсим детето!, призоваха ловчанлии. Приятелка на семейството написа: "Моля, ако някой я забележи, да позвъни на 0887996540 - Анна Койнова, майката на детето". Междувременно хората се организираха в групата "Забелязано в Ловеч" и десетки семейства излязоха в тъмното да търсят Алекс.
 
Очаквайте подробности!