"Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Аз я ударих тя ме удари. Дръпнах я за косата. Не мога да повярвам много съжалявам. Ще приема всяка присъда". Това каза пред журналисти на влизане в съда Северин Красимиров, обвинен в жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова.

"Виновен съм", добави той. По думите му няма спомен за случилото се. Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване, пише 24 часа.

Доведеният баща на Северин: Той се разкайва са постъпката сиСпоред него той не е “добре с главата“ и доскоро е пиел лекарства

На въпроса какво наказание заслужава той отговор: „Каквото ми дадат. Ако е доживотен затвор, ще го лежа”. Разплака се пред камерите и отново заяви, че съжалява.

21-годишният мъж потвърди казаното от майка му, че е пил хапчета за психически проблеми, не знае точно какви.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Съдът гледа днес мярката за неотклонение на Северин. Очаква се да бъде поискана постоянна мярка за задържане под стража. Ако тя бъде потвърдена, Северин ще бъде преместен в затвора в Белене до съдебния процес, посочва Русе Медиа.