В района на Морска гара в Бургас в началото на месец август се провежда поредния музикален фестивал. Четвъртокласникът Александър Коев е с баща си на концерт. Най- неочаквано момчето открива изгубена вещ: "В тъмното виждам един телефон. Взимам го и веднага, възможно най-бързо се свързваме с човека, на когото е, и собственик на телефона се оказва 100 кила".

По думите на рапърът си е загубил телефона, след като му е паднал от джоба. Алекс разказа, че любимият му рапър е 100 кила,но не очаквал да се запознае с него по такъв повод.

"Това, което аз успях да направя за него, е просто да му благодаря лично, да му стисна ръката. След това направих една голяма глупост - отидох и му купих сладолед от всички топки по една. Оказа се,че това е около 2 кг сладолед. Успях и да му дам една паричка, за да може..разбрах, че спестява за колело", сподели изпълнителят за Нова тв. 

А постъпката не остана незабелязана и от ръководството на полицията в Бургас. Лично директорът ст. комисар Владимир Маринов връчи на Александър грамота за доблестната му постъпка. "Чувствам се малко горд със себе си, че съм се снимал и с директора на полицията и че съм намерил телефона", каза той на награждаването.