9 часа, ул. "Герлово" 4  - Благотворителен куч-пазар

Време е да съчетаем полезното с приятното и да поканим всички ви на 'all handmade' благотворителния ни куч-базар :)
Какво предлагаме:
- доста на брой, най-разнообразни, ръчно изработени и автентични нещица, малки и големи, от ключодържатели, през чанти, кучешки легла и човешки възглавнички. Ами... готини неща, които няма да си намерите по магазините, общо взето :)
- приятна изненада за страхотно куч-заведение, което ще отвори врати съвсем скоро, но докато това стане, ни се даде възможност от "Нахранени с любов" да го използваме за базара
- среща с една наша, търсеща дом госпожица, както и с много други муцуни - ДА, присъствието на кучета е не просто разрешено, но и прието с отворени обятия :)
- специални лакомства както за четириногите посетители, така и за двукраките им придружители
- позитивно преживяване

Събитието се организира от "Вотан - нов живот за питбула"

10 часа, Женски пазар - Sofia Vinyl FEST Vol.2 - 20 April 2019

Пазар за грамофонни плочи за колекционери и любители. Презентиране на грамофонна и сервизна техника. Диджеите, които ще пускат по време на феста:

Selector Lazy Face

DJ Alphabet 

Rawk'n'Roll 45s Set

Тераса пред Art Gallery Serdica
На ъгъла на ул. Стефан Стамболов и ул. Лозенград - ет. 2

12 часа, ул. "Цар Симеон" - Споределена квАРТал-на маса 

"Ето, че след дълга работа успяхме да релаизираме отдавна плануваното частично затваряне на улици през цялата година с цел провеждане на по-малки квартални събития. Всеки месец по една събота ще заедно с район Оборище между 12:00-18:00 ч. ще освобождаваме от коли дадена отсечка.

Първата улица, която ще затворим е тази събота, 20 април е ул. "Цар Симеон" между улиците "Бачо Киро" и "Будапеща". За тогава плануваме едно общо запознанство между съседите в КвАРТал-а и желаещите да работят с тях. Какво ще се случи? През цялата отсечка ще сложим една голяма дълга маса с бяла покрива, на която искаме да поканим всеки съсед (живущ, организация или бизнес) да донесе от своя страна нещо за хапване или пийване, с което да почерпи другите.

Хайде да се запознаем на живо, да започнем комуникация помежду ни и да мислим за колаборация. Последното е вече факт, което няма как да не ни радва. Молим всеки, който може да донесе маса и покривка да ни пише лично или да я донесе на място, бихме били безкрайно благодарни на вашата съседска подкрепа! Така ще разберем колко маси и бели покривки ще може да очакваме тази събота в сводобната от коли улица. Нека градът ни диша, а съседите си говорят! Всеки е добре дошъл да бъде наш гост!"