Столичната полиция изяснява инцидент пред столично заведение, станал в петък срещу събота през нощта след скандал. Сбили са се две компании, като по неофициална информация от МВР там е бил и синът на президента Румен Радев, съобщи bTV.

Обстоятелствата около сбиването и участниците в него обаче все още се установяват и от вътрешното ведомство дори не са съобщили за такъв случай.

От президентството също не са коментирали нищо до този момент. Поредната новина, която удря по имиджа на държавния глава, тръгна от слабоизвестния сайт Breaking.bg. Според него мелето е станало в заведението "Golden Bee" на столичния булевард "Васил Левски" №16 в нощта срещу събота. В побоя, където най-активен е бил Радев-младши, са пострадали няколко момчета.

 Според Breaking.bg скандалът е потушен след намеса на полицията, повикана от управителите на заведението. Запознати твърдят, че побоят е бил предизвикан от компанията на Радев-младши, а причината е тривиална - заради момиче. Униформените са проверили документите на всички участници в мелето. Осведомени твърдят, че сблъсъците са заснети от охранителните камери в заведението, но до този момент не са показани.

Към момента МВР изяснява случая, пише Breaking.bg, изтъквайки , че информацията не е обявена публично заради участието на президентския син в побоя.

Това не е първият случай когато Георги Радев се замесва в масов бой. През 2017-а 15-годишният тогава Георги и група негови съученици седмокласници нахлуха в класна стая в столичното 38 СОУ "Васил Априлов" и набиха петокласник, твърди  Breaking.bg. Сайтът предлага серия от критични материали по адрес на президента като се започне от статия за чистка във вестник "Българска армия" и се приключи с препечатка на твърдение на бившия американски разузнавач Малкълм Нанс в книгата му "Заговорът за разрушаване на демокрацията”, че Румен Радев е част от план на Путин за доминация.