Митьо Пищова е приет спешно в болница. 63-годишният вечен плейбой, кандидат за кмет, а на последните президентски избори и кандидат за държавен глава е бил докаран в Шокова зала на УМБАЛ-Бургас с линейка. "Сърцето му е на път да го предаде от многобройните купони, със сериозна тахикардия е и в прединфарктно състояние", съобщава източник на Флагман.бг.  Въпреки че е бил пребледнял и изпотен от тежкото състояние, в което се намира, Пищова не спирал да "хвърля белтъци" към две млади лекарки от шокова зала.

"Този човек е с неизчерпаема енергия - при толкова сложни показатели на сърцето му, той намира сили даже и да се пошегува с потентността си, защото току-що направи намеци на сексуална основа", коментира източникът.

Към момента спешният екип предава пациента по тениска и гащета на специалистите в Кардиологичното отделение. Според информация на медията той е бил на нощно парти до зори в Слънчев бряг, откъдето е докаран в УМБАЛ-Бургас.

По последна информация сърцето му е излязло от ритъм, ще бъде поставен на изключително скъпа апаратура, с която да се преодолее аритмията, но никой засега не дава прогноза кога ще се възстанови.