Близки и роднини на младежът Даниел Маринов призовават всеки, който има възможност, да помогне, за да може младото момче да се възстанови, след като при нелеп инцидент в басейн губи способността си да ходи. 

Призивът на близките беше разпростанен в социалните мрежи.

С много упражнения и рехабилитация, българското момче вече успява сам да се мести от инвалидната количка в леглото си и мечтае да се разхожда навън.

За да може Дани да сбъдне мечтата си, са необходими 5000 лева.

"Това е Дани - блестящ плувец, който при нелеп инцидент в басейн губи способността си да ходи. С много упражнения и рехабилитация Дани вече сам се мести от инвалидната количка в леглото си и мечтае да се разхожда навън. Това обаче е невъзможно, защото майка му, която се грижи за него, няма как да го смъква от втория етаж по стълбите всеки ден, за да усети Дани погалването на слънчевите лъчи. В момента се изгражда външен асансьор, който да помогне на Дани да слиза лесно до мечтания външен свят. Преди един ден Дани отпразнува рождения си ден и отново си пожела да може да излиза навън! Необходими са 5000 лева, за да може Дани да сбъдне мечтата си. Сумата е голяма, но всички заедно можем да направим чудо за едно българско момче" - пишат близките му.

Който иска да помогне на Дани, може да го направи по банков път:

BG34STSA93000020482192 - Даниел Христов Маринов

Paypal: djina.pi@abv.bg, той е на майката на Дани, Вергиния Маринова.

Вярвамe, че чудесата са възможни, когато всички заедно се обединяваме в името на доброто!